rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pep Guardiola dona suport al dret a decidir en un vídeo de l'ANC

L'exentrenador del Barça ha dit que mai s'han «d'obviar els drets i les llibertats jurídiques de les persones»

 

Pep Gardiola, exfutbolista i exentrenador del Barça i actual entrenador del Manchester City, ha volgut participar amb la campanya de l'Assemblea Nacional Catalana a favor del dret a decidir i del referèndum de l'1 d'octubre. Guardiola ha començat el seu discurs dient que «això no va d'independència, va del dret a decidir poder votar. Això no va d'independència, va de democràcia», i ha remarcat que «les necessitats» i «els desitjos de la gent del segle XIX i XX» són diferents dels del segle XXI, i sobretot «són diferents dels de després de la dictadura». A més, Guardiola ha remarcat que les lleis les decideix «el poble i la societat» i que malgrat tot s'ha de continuar dialogant, sempre sense deixar «d'obviar els drets i les llibertats jurídiques de les persones», reivindicant que «tota institució i tota persona tingui dret a exercir la seva llibertat».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris