URGENT

El Passeig de Gràcia, en flames

Pepe Navarro podria ser el possible nou substitut de Jorge Javier Vázquez a Telecinco

Els responsables de la cadena han fet una oferta al presentador perquè torni a dirigir el format 'Late Night' amb què es va fer famós
Pepe Navarro podria ser el nou substitut de Jorge Javier Vázquez. | Cedida

 

Fa diversos mesos que Telecinco està patint importants descensos en la seva audiència a causa dels seus grans competidors. A més, el fet que els programes més importants per a la cadena com 'GH VIP' o 'Supervivientes' no hagin respost com esperaven o que 'GH' hagi tingut aquest any l'edició menys vista de la història, ha provocat molt de nerviosisme a la cadena. D'altra banda, la caiguda de l'audiència dels programes relacionats amb el seu presentador estrella, Jorge Javier Vázquez, és molt destacable, i això pot indicar que el model de televisió de la cadena comença a mostrar símptomes de cansament i la cadena podria plantejar-se buscar solucions i nous formats per a la seva graella televisiva.

En aquest sentit, aquesta setmana hem conegut que Mediaset està parlant amb Pepe Navarro per oferir-li tornar a la televisió per la porta gran, tot i que ell fa mesos que apareix en diversos programes de la cadena per les contínues polèmiques que el lliguen a Ivonne Reyes. Després d'aquesta notícia, moltes fonts han destacat una possible oferta per part dels directius de Telecinco que haurien posat sobre la taula del presentador una proposta perquè torni al format 'Late Night', amb què va saltar a la fama.

 

Malgrat aquesta oferta, Pepe hauria de superar primer l'oposició d'altres presentadors i col·laboradors de la cadena que han deixat clar a la direcció que no volen coincidir amb ell als platós o als passadissos de Telecinco. En canvi, Jorge Javier Vázquez, un dels que podria veure's més afectat per aquest retorn, hi està d'acord i creu que la incorporació de Navarro seria un gran avantatge per a Mediaset de cara a la nova temporada televisiva.

Comentaris