ÚLTIMA HORA

⚫️ Troben el cos sense vida del jove de 20 anys desaparegut a Catalunya

Pepón Nieto comparteix la seva vida amb Álvaro, un jugador de rugbi de 30 anys

L'actor ha participat recentment a 'MasterChef Celebrity' i en la nova pel·lícula d'Álex de la Iglesia
Pepón Nieto junt amb la seva parella, Álvaro | cedida

 

L'actor espanyol Pepón Nieto, protagonista de 'Perfectos Desconocidos', l'última pel·lícula de l'aclamat director Álex de la Iglesia, està en un bon moment professional que ve acompanyat d'un gran moment personal gràcies a la relació que manté amb Álvaro, un noi de 30 anys de qui no es coneixen gaires detalls.

 

Segons indica el portal 'Informalia', Álvaro és un jugador de rugbi que es guanya la vida treballant de relacions públiques a dues festes per homosexuals molt conegudes de la ciutat de Madrid. Nascut a San Sebastián de los Reyes, Álvaro és un apassionat de la música i combina les seves aficions musicals amb les esportives i el seu treball comunicatiu.

 

En el terreny personal, Álvaro canta i toca la guitarra en un grup que s'anomena 'The Cloths', però una altra de les seves grans passions és l'esport. Juga en un equip madrileny de rugbi i també pràctica 'skateboard' i 'snowboard', com ell mateix comparteix també a les seves xarxes socials.

 

 

 

 

Pepón Nieto va sortir de l'armari fa un any

No fa molt que l'orientació sexual de Pepón Nieto és de coneixement públic, concretament un any, d'ençà que va participar en un calendari solidari impulsat per l'associació LGTBL. Els diners que van recaptar aleshores es van destinar a la Fundació de Lluita contra la Sida.


L'actor apareixia en aquest calendari com un 'os', una de les denominacions «tribus» amb les quals, de vegades, es diferencia als homes homosexuals segons la seva aparença física, el seu estil i la seva vestimenta.

 

Des que es va donar a conèixer la seva sexualitat, l'actor no s'ha tallat a l'hora de compartir el seu dia a dia a les xarxes amb la persona que més estima, i ha donat als seus seguidors moltes instantànies que han acumulat centenars d'agraïments, afalacs i 'm'agrada' a Instagram.

 

 

Participació a 'MasterChef Celebrity'

A més de la pel·lícula 'Perfectos desconocidos' d'Álex de la Iglesia, Pepón és conegut per la seva gran varietat de papers a les pel·lícules, entre les quals destaquen els films 'Las burbujas de Zugarramurdi' o 'Mi gran noche' del mateix director.

 

Entre les nombroses sèries en què ha participat, Pepón pot estar orgullós d'haver aparegut a 'Farmacia de Guardia', 'Periodistas', '7 vidas', 'Un paso adelante', 'Los Hombres de Paco' o 'La que se avecina', algunes de les sèries de més èxit de la història de la televisió espanyola.

 

Tanmateix, la seva última gran aparició televisiva va ser al programa d'entreteniment 'MasterChef Celebrity' de Television Española, que també va tenir un gran èxit d'audiència i on Pepón Nieto va coincidir amb companys de professió com Bibiana Fernández o Anabel Alonso. El pas de Nieto pel programa es va acabar quan es va convertir en el cinquè expulsat de l'edició.