rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

La periodista Andrea Ropero de 'laSexta Noche' s'acomiada del programa per donar a llum

Ella i la seva parella, Iñaki López, treballen en el mateix espai | Andrea ha decidit fet un parèntesis en la seva feina a causa del seu estat de gestació
Andrea Ropero i Iñaki López | La Sexta

Fa uns mesos va sortir a la llum que Andrea Ropero, presentadora de la 'Sexta Noche' mantenia una relació amb el seu company Iñaki López. La parella televisiva ha donat un pas més i és que seran pares en poc temps, tot i que això signifiqui la seva separació televisiva. Resulta que els periodistes treballen colze a colze però Andrea Ropero ha decidit fer un parèntesi en la seva feina a causa del seu estat de gestació. «Fins aquí, 'laSexta Noche' d'avui. Jo solament dir-vos que m'he 'aprimat' una mica de la panxeta. Crec que arriba el moment ja de parar i dir-vos adéu durant unes setmanes [...] Esperem visita a casa i ve per quedar-se», va explicar amb humor la periodista. Com era d'esperar Iñaki va sorprendre a tots i també amb enginy va dedicar unes paraules. «Jo sóc autònom, però a veure si em puc absentar una mica, que ja sabem que els autònoms no ho tenim tan fàcil. Els explicaria la meva vida però no és apassionant», ha explicat. Pots veure el vídeo del moment a la pàgina web de La Sexta.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris