rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La periodista de La Sexta que ha reconegut haver presentat borratxa

Va haver de cobrir una última hora després d'haver estat prenent diversos gintònics

 

Cristina Pardo, la reconeguda presentadora de La Sexta, visitava el passat dilluns 'El Hormiguero' d'Antena 3 i contava una anècdota fins ara desconeguda. Tot va succeïr l'any 2012, quan després d'una nit de copes per la Llatina, a Madrid, i després d'haver pres diversos gintònics, Pardo va rebre una trucada de treball que li demanava fer una connexió en directe d'última hora.

«M'havia pres uns gintònics, uns quants i llavors em van trucar perquè anés al rescat bancari, a la roda de premsa del ministre d'Economia, i vaig anar», ha explicat la periodista. A més, entre rialles, admetia: «No entenia la meva lletra de fet, però ho vaig salvar». Davant la sorpresa de tots els presents, Pablo Motos li preguntava si algú havia notat la seva embriaguesa, i Pardo confessava: «Si em coneixes, igual una mica sí. Però no».


Més tard, al programa 'Zapeando' han buscat el moment just de la connexió en directe i ho han tornat a emetre mentre Ana Simó assegurava: «No se li notava res».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris