Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

Periodistes i velles amistats, els amics que manté la reina Letícia fora de la Zarzuela

María Oña, Sonsoles Ónega i Mar Peiteado, entre les amistats
Imatge de la reina amb diverses amigues a Madrid | Merca2

 

Tots sabem que la reina Letícia s'ha criat la major part de la seva vida fora de palau i que segurament anys després d'haver contret matrimoni amb el rei Felip enyora ser una desconeguda més i poder perdre's pels carrers de Madrid. Això és un fet bastant difícil, i és que sempre hi ha algú que li acaba arruïnant les seves sortides i fa que surtin a la llum les seves amistats fora de palau. Així doncs el community manager del Facebook de 'La Bicicleta' de Malasaña va publicar un tuit en el qual va treure a la llum que la reina s'havia escapat a un famós bar del barri madrileny de Malasaña amb la seva perruquera Luz Valera, la seva parella i el marit de la periodista i també amiga Sonsoles Ónega. El tuit evidenciava que, malgrat la seva posició, ha aconseguit mantenir algunes amistats, com Sonsoles, qui va conèixer fa anys a la CNN+. Segons va explicar 'El Mundo', les seves trobades no només són trobades esporàdiques a Madrid, sinó que va formar part del viatge amb amigues a Nova York que la Sarsuela va confirmar a la també periodista Consuelo Font.

Una altra de les seves amigues que va sorprendre a tothom és ni més ni menys que Isabel Sartorius, primera parella oficial del príncep Felip, amb la qual semblava que s'anava a casar. Les dues van ser caçades per 'Diez Minutos' per sorpresa de tots. D'altra banda, la reina no només compta amb amistats femenines, sinó que també van transcendir els missatges amb Javier López, també conegut com a «compi-yogui» para molts. 'Merca2' recorda que 'Eldiario.es' va filtrar missatges entre la reina Letícia i Javier López Madrid en ple escàndol de les Targetes Black i en l'«Operació Lezo».

Entre els amics de professió que encara manté es troba María Oña, veterana periodista d'informatius i a la qual va explicar estar enamorada, encara que no de qui. «Quan la vaig conèixer va entrar a substituir-me en tot el que jo feia fins a aquest moment i, en comptes d'enfrontament, va haver-hi bon rotllo. Com a companya, la recordo molt treballadora, molt activa i molt telegènica, com diem en l'argot 'es menjava la càmera'. Presentant, a més, tenia força i molta personalitat», va declarar Oña. Tots saben que Letícia està molt preocupada per la seva imatge i segur que segueix els consells de la seva íntima amiga periodista especialitzada en moda i bellesa Mar Peiteado que ha treballat per a prestigioses revistes 'Vogue' o 'Yo Dona'.

 

El polèmic missatge amb el seu «compi-yogui» | Cedida

 

María Oña, companya de Letícia a TVE | Cedida

 

Imatge de la portada amb Isabel Sartorius | Cedida

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris