Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El permís de paternitat s'ampliarà a cinc setmanes el 2018

Entre tots dos progenitors sumaran un total de 21 setmanes de permís
La mesura s'aplicarà a partir de 2018 | Cedida

 

Enmig del desconcert polític, el Partit Popular i Ciutadans s'han posat d'acord per posar en marxa una mesura que convencerà a gran part dels ciutadans. A partir de 2018, els pares tindran cinc setmanes de permís per paternitat, pel que, segons ha declarat Albert Rivera, entre tots dos progenitors sumaran un total de 21 setmanes de permís. Es tracta d'una de les propostes que la formació taronja va exigir als populars a canvi de la tramitació dels pressupostos generals de l'Estat per al 2018. Entre les peticions de Ciutadans també es troba un xec guarderia que reduirà els costos de l'educació infantil. Espanya se situaria així per davant d'altres països nòrdics com Finlàndia, on es concedeixen tres setmanes per paternitat, o Dinamarca, on el permís és de només dues setmanes. No obstant això, cal assenyalar que en aquests països la mare gaudeix de tot un any de baixa maternal i pot compartir setmanes amb el pare, qui percep a més uns subsidis per a la cura dels seus fills.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris