rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un perruquer de Barcelona talla els cabells gratis als sensesostres

Lewin Campaz busca cada diumenge a les persones sense llar que necessitin un canvi de 'look'
Imatge del perruquer, Lewin Campaz, que talla gratis els cabells als sensesostre | Instagram

 

Les històries de perruquers arreu del món que tallen gratis als sensesostres a les ciutats sempre captiven. Però mai hauríem arribat a dir que Barcelona també seria un dels municipis on hi hagués un estilista que, sense esperar res a canvi, transformés la seva professió en un ajut per a altres persones que no tenen recursos.

Tot comença als carrers de la ciutat on un perruquer d'origen colombià, Lewin Campaz, ha volgut donar un canvi d'imatge als sensesostres. Així, més d'una persona que l'ha vist en acció l'ha felicitat per la seva iniciativa. A més, segons informa 'La Vanguardia', la idea no només és tallar-los, sinó que puguin mantenir el tall. Per això, cada cop que surtin intentaran trobar-los.

 

A escala mundial


Aquesta història no és la primera que es realitza al món. A altres indrets abans ja s'havien publicat històries com aquestes. Per exemple, Mark Bustos, va iniciar la campanya #BeAwesomeToSomebody a Nova York, que va recordar a molts la importància de fer algú bo per la resta de persones.

 

 

D'altra banda, Josha Coombes, a Londres, oferia una vella filosofia als seus talls gratuïts. En aquesta demanava de fer alguna cosa per una persona desconeguda sense esperar res a canvi. A banda a les seves publicacions també explicava la història de les persones a qui tallava.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris