rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

El petó entre Andreu Buenafuente i Silvia Abril marca l'última gala de 'Masterchef'

L'actriu es va convertir en finalista del programa
Silvia Abril i Andreu Buenafuente a 'Masterchef'. | Cedida

 

La gala de 'Masterchef' d'aquest dimarts, 14 de novembre, havia de determinar quins serien els finalistes que competirien pel premi del programa. I així va ser: Sílvia Abril, José Corbacho, Saúl Craviotto i Patricia Montero es van classificar per aconseguir el primer lloc de la classificació. Els concursants tenien 75 minuts per preparar un plat que els recordés a casa i que havien de tastar les seves famílies.

  

  

Feia dies que Silvia Abril no veia els seus familiars. L'actriu i humorista va fer un petó al seu marit, el reusenc Andreu Buenafuente, només veure'l. L'escena, digna d'una pel·lícula d'amor, es va convertir en un dels moments del concurs amb més comentaris. Podeu recuperar les imatges en aquest enllaç.

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris