rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Pilar Eyre afirma que la reina Letícia va aprendre català fent autoestop a la Costa Brava

La periodista també ha parlat sobre les vides sentimentals de Joan Carles I i Alfons XIII

 

Cada vegada que Pilar Eyre parla retronen els fonaments de la Família Reial. La connexió amb la Zarzuela, així com la informació confidencial i exclusiva amb la qual compta, la fan una aliada o una perillosa enemiga de la monarquia. Les darreres publicacions que han dut la seva firma s'han encaminat a damnificar la imatge de la reialesa i, en una entrevista a Betevé, no ha dubtat en tornar-ho a fer.

 

L'escriptora no ha dubtat en valorar la realitat de la reina Letícia. La dona de Felip VI sempre ha estat molt qüestionada pel seu passat i contínuament apareixen rumors de com eren els seus dies abans d'esdevenir monarca. Aquesta vegada, Eyre ha valorat els estius que vivia a Catalunya, on visitava a la seva germana i, de passada, aprofitava per gaudir d'alguna aventura.

 

Pilar Eyre para sobre la joventut de la reina Letícia | Cedida 

 

«Letícia coneix molt bé el català. Quan la germana estava aquí, aprofitava per venir els estius i recórrer la Costa Brava fent autoestop. Així va aprendre català», va explicar la periodista. Les declaracions s'uneixen a les insinuacions que la mateixa Eyre va deixar anar sobre la reina, de qui va explicar que de jove va tenir una vida sexual «atrafegada» per diferents càmpings catalans.

L'amor de Joan Carles per Barcelona

Pilar Eyre també va valorar el passat del rei emètic, Joan Carles I. Sobre ell, ha destapat diferents relacions sentimentals, així com la possibilitat que tingui fills no reconeguts. Aquesta vegada, va afegir una nova descripció a la llista d'enllaços amorosos dels quals va gaudir el monarca durant la seva etapa com a representant espanyol.

 

«Va tenir una relació extramatrimonial amb una amiga meva de tota la vida, de la meva edat, molt guapa, elegant i simpàtica. Tenien una relació molt estreta, i van ser amants durant molts anys; més inclòs dels que va estar amb la famosa amant mallorquina, Marta Gayá», va reconèixer la periodista.

 

A Joan Carles li continuen apareixent relacions sentimentals | Cedida

 

Una herència de polèmiques amoroses

També va haver-hi moment per parlar de l'avi del mateix Joan Carles, Alfons XIII. Sobre ell, va donar un avançament del qual es publicarà en el seu darrer llibre, on també parla sobre els escàndols sentimentals que existien a la Casa Reial durant el mandat del monarca, qui va regnar des del 1886 fins al 1941.

 

«Aquest febrer publicaré un llibre sobre Alfons XIII, centrant-lo en la relació que va tenir amb una actriu de l'època. Carmen Ruiz Moragas, es deia, amb qui va viure vuit anys d'amor apassionat. Estava bojament enamorat d'ella, fins al punt que va estar a punt de deixar la dona i fer-la reina a ella», va revelar.

 

La complicada relació amb la Zarzuela

Finalment, Pilar Eyre també va analitzar la connexió amb la Família Reial, la qual va considerar molt complicada i va reconèixer que, en aquests moments, l'objectiu de la monarquia és allunyar-la de les seves relacions. «Si intentes parlar d'intimitats, tens problemes. Les meves fonts s'han enfadat per revelar certes coses. M'ha afectat professionalment. En publicar el llibre sobre la reina Sofia, em vaig quedar sense feina».

 

A més, va explicar que des de la mateixa Casa Reial es van comunicar amb ella per explicar-li que, el llibre publicat, «no havia agradat gens». De la mateixa manera, la van advertir que «els hi encantaria prohibir-lo», però que era massa tard i podrien afectar a «la llibertat d'expressió». No obstant això, li van llançar una última advertència, afegint-li que «ells tenen moltes maneres de demostrar el seu poder».

 

La periodista Pilar Eyre | Catalunyadiari.com

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris