Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pilar Rubio acomiada l'estiu pujant una foto en biquini i incendia Instagram

La dona de Sergio Ramos ha tornat a la seva feina habitual com a col·laboradora de 'El Hormiguero'
El provocatiu biquini de Pilar Rubio per a aquest estiu | instagram

 

Hi ha hagut moltes fotos de famoses en biquini aquest estiu, de manera que ha estat una època bastant caldejada a les xarxes socials. Malgrat tot, si hi ha una famosa que no deixa d'augmentar la seva popularitat és Pilar Rubio, col·laboradora de 'El Hormiguero' i dona del defensa Sergio Ramos. Abans de tornar als platós ens ha ofert la que probablement és una de les fotos més impressionants d'aquest estiu, i molts dels seus seguidors la situen per sobre d'importants 'influencers' del nostre país com Cristina Pedroche o Sara Carbonero. Pilar Rubio ens ha deixat una sèrie de fotos impressionants d'aquests mesos, però sens dubte ha acomiadat l'estiu amb magnificència, i és que la seva última imatge és d'autèntic infart.

El provocatiu biquini de Pilar Rubio per a aquest estiu | Instagram

 

El provocatiu biquini de Pilar Rubio per a aquest estiu | Instagram

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris