rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pilar Rubio, aliena a les crítiques pel seu embaràs, assegura que seguirà vestint roba ajustada

Se li van tirar al damunt després de portar un vestit sexy i ajustat

 

Pilar Rubio sempre acaba sent notícia, i no per la seva mediàtica parella, Sergio Ramos, sinó pels seus 'looks' tan comentats a Instagram o al programa de Pablo Motos, 'El Hormiguero', on col·labora. Quan es parla d'un, hem de ser conscients que també hi poden haver males crítiques, com li ha passat últimament a l'embarassada Pilar Rubio per portar un ajustat vestit blanc.

La seva decisió de no vestir amb roba premamà, debat entre els seus 'haters'

La presentadora i col·laboradora està travessant el seu cinquè mes d'embaràs, un fet que sembla no importar-li, ja que se sent còmoda amb el seu cos, lluint 'looks' ben ajustats que marquen la seva figura. Un fet que no han vist amb bons ulls molts dels seus seguidors, sobretot després de publicar fa dues setmanes a Instagram una imatge d'ella amb un entallat vestit blanc, amb anelles, escot bardot amb les mànigues caigudes i un collaret choker ample que forma part de la peça.

 

Alguns dels seus 'haters' asseguren que aquest tipus de vestits no són adequats per a una dona que està embarassada. No obstant, Pilar assegura que malgrat les crítiques, seguirà vestint com sempre: «M'agrada portar vestits ajustats i ho faré sempre. No és qüestió de sentir-se sexy, és el meu estil i a mi m'agrada». 

 

Pilar se sent «còmoda» amb roba ajustada

D'altra banda, la mare de dos nens i un tercer que està en camí ha confessat que no només ho fa perquè li agradi l'estil sinó que: «Aquí és on més recollida va la panxa. Els vestits són elàstics, t'hi cap aquesta panxa i una altra més gran, no passa res. Són ajustats per a això, perquè hi càpiguen totes les dones amb totes les formes del món».

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris