Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pilar Rubio reclama 8 milions d'euros a Sergio Ramos per reformar la seva nova casa

Es tracta d'una de les parelles més conegudes del panorama futbolístic
Pilar Rubio | Instagram

 

Es tracta d'una de les parelles més reeixides del panorama futbolístic mundial. Ell, central i capità del Real Madrid CF, ella, presentadora d'èxit en televisió i mare dedicada i lliurada als seus dos fills (un tercer ve en camí). Precisament l'arribada d'aquest tercer —segons va anunciar la mateixa Rubio, un nen— és el que li costarà a Sergio Ramos una suma important de diners. Pel que sembla, l'actual habitatge que posseeix la parella no és suficient per criar en perfectes condicions a tres fills i és per això que la parella ha decidit mudar-se a un nou espai.

 

El nou immoble, de 1.400 metres quadrats, està situat a La Moraleja, Alcobendas, i té fins a 15.000 metres quadrats de jardí; el lloc perfecte per poder jugar amb els petits fins que caiguin exhausts. Al principi, segons informa el 'Diario Gol', el preu de la nova casa era de 4 milions d'euros, però Rubio ha decidit embarcar-se en un projecte de remodelació que li costarà al central altres quatre milions més. Sens dubte, un projecte mastodòntic el que ha escollit emprendre Pilar Rubio. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris