rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'escriptora Pilar Urbano exigeix al rei Joan Carles que deixi la Zarzuela

Urbano fa referència al escàndol dels missatges de Corinna i incita el rei emèrit a reaccionar
El rei emèrit, Joan Carles, i l'escriptora Pilar Urbano en un fotomuntatge | CatalunyaDiari.cat

 

 

El rei Joan Carles ha tornat a ser protagonista de l'actualitat després que sortissin a la llum els missatges de Corinna, examant del rei emèrit, en què implicava directament el monarca en l'escàndol de l'Institut Nóos i en altres suposats casos de corrupció. 

 

De fet, Corinna va admetre que Joan Carles la va utilitzar com a testaferro per poder amagar part del seu patrimoni i propietats a l'estranger, entre els quals s'hi trobaven diversos comptes corrents a Suïssa.

 

La polèmica va tornar a posar la Casa Reial a l'ull de l'huracà, i fins i tot ha afectat la salut del monarca emèrit, que va patir un problema d'ansietat poc després que l'exclusiva d''OKDiario' i 'El Español' veiés la llum. 

 

Pilar Urbano demana al rei emèrit que marxi

L'escriptora Pilar Urbano, que ha dedicat diversos llibres a l'activitat de la Casa Reial durant tota la seva trajectòria, ha sigut una de les personalitats més dures amb el monarca després de la polèmica i ha arribat a exigir-li que deixi el seu títol i abandoni la Zarzuela.

 

«Li demano al rei que reaccioni, que deixi la Zarzuela i el títol de rei emèrit», ha expressat l'escriptora en el programa de Telecinco 'Ya es mediodía', on ha estat convidada aquesta setmana. 

 

El rei Joan Carles i el seu fill, rei d'Espanya, Felip VI | Cedida

 

Demana una reacció contundent

Urbano, seguint en la mateixa línia dura que va prendre durant la seva intervenció, ha demanat al monarca que «no faci un pas enrere», sinó que l'ha de fer «cap endavant» i que s'avanci a una possible investigació judicial que malmeti encara més el nom de la Corona i, el que seria pitjor, del seu propi fill al capdavant de la institució. 

 

«Ha de reparar els danys i retornar tot allò del que es va apropiar de forma il·lícita», va continuar l'escriptora, que va aprofitar la seva intervenció al programa de Telecinco per resumir el que, de forma més extensa, va publicar a 'El Español'.

 

En el citat article, Urbano demana al rei que reaccioni per «guanyar la batalla al rellotge implacable», ja que, segons l'escriptora, de no fer-ho podria obligar el seu propi fill a retirar-li el títol, tal com va fer amb el ducat de Palma de Mallorca a la seva germana, la infanta Cristina, després d'esclatar el cas Nóos. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris