URGENT

L'ATM fa marxa enrere i crea per sorpresa la T-Familiar

Piqué revela com es va lligar Shakira

Va ser durant el Mundial de Sud-àfrica

Gerard Piqué, central del FC Barcelona, va protagonitzar ahir una entrevista al programa Fora de Sèrie de TV3 on va revelar molts detalls de la seva vida. Entre ells va explicar com va començar la seva història d'amor amb Shakira, la seva actual parella. «La primera vegada que vaig veure a Shakira va ser a Madrid. Jo vaig participar en el rodatge del seu videoclip 'Waka Waka'. Ella va viatjar dies abans que nosaltres cap a Sud-àfrica, per a cantar en la cerimònia del Mundial», ha explicat.

Va ser llavors quan el jugador li va preguntar que «quin temps feia. Esperava una resposta normal. Però em va escriure un 'parrafot' enorme on m'explicava la temperatura que feia en cada moment del dia». «Jo sabia que ella cantava a la cerimònia de clausura. I li vaig dir que si havia d'arribar a la final per veure-ho, ho faria», va revelar Piqué.

 

Coses del destí o no, Espanya va disputar la final que van guanyar gràcies al gol d'Iniesta. A partir d'aquest moment, va començar la relació entre Piqué i la cantant, que va afegir que «vam dir que si ho fèiem, havíem de fer-ho bé. I ja portem 6 anys. Muntar la que vam muntar per només uns mesos, hagués estat una ximpleria. Ella tenia parella i ho va deixar tot». Tal com explica Mundo Deportivo, la parella té dos fills i que de moment «són totalment inconscients de la vida que portem la seva mare i jo».