rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Piqué i Shakira es vesteixen igual i disparen les especulacions sobre el tercer embaràs

Una imatge a Instagram ha disparat totes les alarmes

 

Nova York s’hauria convertit en un París a petita escala per Piqué i Shakira. La ciutat nord-americana per excel·lència va servir, durant les festes de Nadal, per llimar totes aquelles incongruències i contrarietats que arrossegava la parella des de l’estiu passat.

 

En aquest context, doncs, la tornada hauria estat immillorable. Piqué, de fet, brilla amb el Barça fins al punt que la Lliga ja és gairebé al sarró i Shakira, d’altra banda, evoluciona favorablement dels seus problemes a les cordes vocals i ja es recupera del problema a base d’una estratègia conservadora.

Hora del tercer embaràs?

És el que s’especula gràcies a la darrera fotografia que ha publicat el central del F.C.Barcelona a Instagram. La parella ha optat per mostrar la felicitat a la xarxa amb una instantània a la qual Piqué i Shakira apareixen junts i vestits idènticament igual. Els dos, de fet, han escollit la indumentària negre amb un toc molt especial: les sabates vermelles.

 

I aquí, de fet, és on neixen les especulacions. Diversos mitjans, com ‘El Nacional’, especulen amb la possibilitat que la imatge pugui tractar-se de l’anunci del tercer embaràs o potser de quelcom més cridaner com un casament .

 

Gerard Piqué i Shakira, en una imatge d'arxiu | Hola.

 

Negre i vermell. Casualitat o premonició?

És complicat augurar un futur a la parella. El cert és que quan semblava que les coses anaven rodades, van sorgir diverses especulacions que apuntaven a la separació de la parella. És per això que, en aquest moment, la publicació d’una imatge així sumada a les darreres bones notícies per als dos fan pensar amb quelcom més.

 

S’haurà d’esperar, doncs, per confirmar els pronòstics sobre un possible embaràs. El que és segur, però, és que la parella està en un moment immillorable per fer el pas definitiu i afegir el cinquè membre a la família.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris