rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Mor un home atropellat pel seu propi tractor a la Segarra

Pitingo també dona suport a Antonio David Flores en la seva guerra contra Rocío Carrasco: «Ho està passant molt malament»

La gran majoria de familiars i els més propers s'han posicionat a favor d'Antonio David en aquesta difícil situació que afecta sobretot els seus fills
Pitingo en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El gran enfrontament entre Rocío Carrasco i el seu exmarit Antonio David Flores està provocant que molts dels seus familiars i amics en comú també estiguin passant-ho realment malament. Els fills en comú de Rocío i Antonio David ja s'han posicionat a favor del seu pare, amb qui viuen des de fa temps. Encara que els dolgui, prefereixen no mantenir cap tipus de relació amb Carrasco perquè asseguren que l'afecte i atenció que reben és pràcticament nul·la. L'últim dels companys de l'exparella que ha realitzat unes declaracions sobre aquest controvertit tema i ha acabat posicionant-se a favor d'Antonio David és el cantant Pitingo, igual que han fet la majoria dels seus familiars i amics. 

 

En una entrevista per al portal ‘Chance’, ha explicat com està vivint el què li està passant al seu amic: «Ho està passant molt malament, és evident», ha exclamat Pitingo. «Jo l'única cosa que vull és que tothom estigui bé, que els nens no sofreixin i ja està. I que solucionin les coses com a persones», també ha assegurat l'artista. De moment a Rocío Carrasco i a Antonio David Flores encara els falta afrontar un altre judici per la demanda que va interposar la filla de Rocío Jurado al seu exmarit per maltractament psicològic.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris