Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pitingo també dona suport a Antonio David Flores en la seva guerra contra Rocío Carrasco: «Ho està passant molt malament»

La gran majoria de familiars i els més propers s'han posicionat a favor d'Antonio David en aquesta difícil situació que afecta sobretot els seus fills
Pitingo en una imatge d'arxiu | Cedida

 

El gran enfrontament entre Rocío Carrasco i el seu exmarit Antonio David Flores està provocant que molts dels seus familiars i amics en comú també estiguin passant-ho realment malament. Els fills en comú de Rocío i Antonio David ja s'han posicionat a favor del seu pare, amb qui viuen des de fa temps. Encara que els dolgui, prefereixen no mantenir cap tipus de relació amb Carrasco perquè asseguren que l'afecte i atenció que reben és pràcticament nul·la. L'últim dels companys de l'exparella que ha realitzat unes declaracions sobre aquest controvertit tema i ha acabat posicionant-se a favor d'Antonio David és el cantant Pitingo, igual que han fet la majoria dels seus familiars i amics. 

 

En una entrevista per al portal ‘Chance’, ha explicat com està vivint el què li està passant al seu amic: «Ho està passant molt malament, és evident», ha exclamat Pitingo. «Jo l'única cosa que vull és que tothom estigui bé, que els nens no sofreixin i ja està. I que solucionin les coses com a persones», també ha assegurat l'artista. De moment a Rocío Carrasco i a Antonio David Flores encara els falta afrontar un altre judici per la demanda que va interposar la filla de Rocío Jurado al seu exmarit per maltractament psicològic.