Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La plaça d'Espanya de Barcelona passa a ser la plaça de l'1 d'octubre a Google Maps

Un 'hacker' ha volgut homenatjar el dia del referèndum canviant el nom de la plaça d'Espanya
La plaça d'Espanya de Barcelona es converteix en la plaça de l'1 d'octubre. | Google Maps

 

Després dels fets ocorreguts durant el referèndum de l'1 d'octubre, algunes localitats catalanes van decidir canviar el nom d'una de les seves places per «plaça de l'1 d'octubre». És el cas de Tortosa i Sant Julià de Ramis —no havia de votar el president Puigdemont—, que per homenatjat el dia del referèndum, marcat per les violentes càrregues policials de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, van decidir aprovar el canvi de nom i rebatejar una de les seves places. Ara bé, sembla que aquestes dues localitats no són les úniques, ja que una de les places més famoses i concorregudes de Barcelona, la plaça d'Espanya, també ha canviat el seu nom a «plaça de l'1 d'octubre». Ara bé, no s'ha fet de manera oficial, sinó que només a Google Maps. A partir d'aquest dimecres, si algú busca la plaça d'Espanya al Google Maps, les indicacions el reconduiran fins a la plaça de l'1 d'octubre. Sembla que algun 'hacker' ha volgut retre homenatge al dia del referèndum per a l'autodeterminació de Catalunya i ha escollit una de les places amb el nom més significatiu per fer-ho. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris