rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La plataforma d'hotels 'Byhours' crea un anunci on ofereix una habitació a Puigdemont i Rajoy perquè dialoguin

L'empresa barcelonesa s'ofereix, de manera irònica, a coordinar una trobada entre Puigdemont i Rajoy
L'anunci de 'Byhours' publicat a 'El País' | Cedida

 

Davant la crisi de Catalunya i Espanya, i l'inexistent diàleg entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont i el del govern espanyol, Mariano Rajoy, la plataforma catalana de microestades en hotels, 'Byhours', ha fet la seva pròpia oferta de diàleg. 'Byhours', que permet contractar estades en habitacions d'hotel però en comptes de pagar per nit, pagant per les hores que s'utilitza l'habitació, va publicar aquest dijous 19 d'octubre, un divertit anunci al diari 'El País', en el que es llegia «Mariano, Carles: Nosaltres posem les tres primeres hores d'habitació, vosaltres la solució»,  segons publica el 'Huffington Post'. El missatge continuava amb una postdata que deia: «Tenim més de 2.500 hotels. Si voleu, ho coordinem: horasparadialogar@byhours.com». Una direcció de correu electrònic amb molt sentit si tenim en compte que després de les càrregues policials de l'1-O i la situació de crisi entre Catalunya i Espanya, han sigut molts els que han demanat diàleg.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris