rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La pluja arruïna els últims dies de vacances de Jorge Javier Vázquez

Les fortes pluges sembla que acompanyin al presentador en les seves vacances, arribant a ser com una maledicció, ja que li va succeir el mateix en anteriors viatges com a Tailàndia o Grècia
Jorge Javier Vázquez | Telecinco

Pocs dies abans que Jorge Javier Vázquez torni a la televisió de les seves vacances d'estiu, un imprevist ha arruïnat els últims dies de diversió i descans del presentador, i és que la pluja ha començat a caure fortament sobre Menorca i ha provocat que Jorge Javier hagi de refugiar-se sense poder sortir de la seva casa. «I l'estiu continua a Menorca, com podeu comprovar. Llima ni ho nota», ha escrit al costat d'unes imatges en les quals es poden veure a la seva gossa dormint tranquil·lament i una altra imatge en la qual es mostra el gran aiguat que assola l'illa. Segons el portal 'Bekia', les fortes pluges sembla que acompanyin al presentador en les seves vacances, arribant a ser com una maledicció. Per exemple durant les seves vacances a Tailàndia al costat de la seva parella es va veure obligat a abandonar la zona veient que les pluges no cessaven, per la qual cosa va posar rumb a Dubai per canviar de clima. En la seva visita a Atenes, a Grècia, també li va succeir alguna cosa similar. I ara, en els seus últims dies de l'estiu, la pluja tampoc li ha donat treva a Jorge Javier Vázquez.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris