rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Pluja de crítiques a Georgina Rodríguez per un dels seus 'looks'

Succeïa a raó de la segona edició dels Premis The Best de la FIFA, on va lluir un estil d'Angel Schlesser

 

 

  

Com informa ‘Look’, la popular parella de Cristiano Ronaldo, Georgina Rodríguez, acostuma a causar sensació per allà on vagi. No obstant això, en aquesta ocasió s'ha produït un fenomen sense precedents i el seu estilisme ha estat durament criticat. Succeïa amb motiu de la segona edició dels Premis The Best de la FIFA, on va aparèixer amb un dels dissenys de la pròxima col·lecció primavera-estiu del dissenyador Angel Schlesser. El vestit, del qual no escapa el seu voluminós embaràs, és d'una elaboració exquisida encara que per a molts, en el cas de Rodríguez, desarreglada. Es tracta d'una peça setinada de color gris perla que compta amb moviment, faixí i un escot pronunciat, però que no destacaven a causa de les formes que dibuixava l'embaràs de la parella del portuguès. De fet, a caus d'això, l'estilisme que hauria de ser considerat molt elegant ha acabat sent molt criticat i titllat d'inapropiat i vulgar. 

La situació es va agreujar més amb la desafortunada elecció dels seus complements: el seu pentinat estil 'wet' no l'afavoria, tampoc les sandàlies, la mini bossa de mà negra de Chanel, les arracades de Rabat i la polsera de Gianvito Rossi, que en conjunt desentonaven. Tant és així que, tristament, l'elecció de Georgina va acabar convertint-se en la pitjor de la velada. En el compte d'Instagram de la marca, sense anar més lluny, han estat molts els que han comentat aquest error de vestuari, publicant coses com: «la pitjor elecció per la gala... aquest vestit és com una bata», «aquesta noia vesteix sempre com si fos a dormir aviat... de veritat, qui l'aconsella hauria de quedar-se a l'atur durant un temps» o «l'estilisme és tràgic. Això és una tovallola, no un vestit», entre altres.

 

Georgina Rodríguez ha lluït un 'look wet' que no ha acabat de convèncer | Gtres

 

Georgina Rodríguez i Cristiano Ronaldo a la mencionada gala | Gtres

 

El vestit de Georgina no ha convençut a gairebé ningú | Gtres

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris