rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

EN DIRECTE

Empat tècnic entre Ernest Maragall i Ada Colau a Barcelona

Pol i Adara, exconcursants de 'GH 17', se separen després d'estar junts gairebé un any

Ho anunciaven a través de les seves xarxes socials
Pol i Adara han anunciat la seva separació a les xarxes.| Telecinco

 

Pol i Adara van ser una de les parelles més controvertides de l'última edició de 'Gran Hermano', encara que també van ser una de les parelles més sòlides. De fet, tots dos han estat a punt de complir un any junts, no obstant això, ara han anunciat la seva ruptura. Ho feien a les seves xarxes socials, on no han aprofundit en detalls. Com informa 'Formula TV', ell deia que: «per la salut del meu cap i de la meva ànima, Adara i jo ja no estem junts», i sense mullar-se a explicar els veritables motius, va agregar: «Deixem-ho en què l'opinió que va donar el meu germà al seu moment en plató ha estat sempre la correcta». Per la seva banda, Adara es mostrava una mica més afectada i explicava que tots dos havien acordat donar-se un temps. En el seu missatge, l'exconcursant escrivia: «Encara que el comiat per la seva banda ha estat molt fret i en aquests moments sento moltíssim dolor, em quedo amb tot el que és bo per començar a reprendre el meu camí».

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris