rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ATENCIÓ

Possible onada de calor a partir de Sant Joan a tot Catalunya

Polèmica a Barcelona per no deixar posar una pantalla per veure «La Roja» a plaça Catalunya

L'associació ha dit que farà tot el que estigui a les seves mans per no quedar-se sense gaudir de la Selecció Espanyola

L'associació 'Barcelona amb la Selecció' va presentar dues instàncies sol·licitant poder instal·lar una pantalla gegant a la plaça de Catalunya el pròxim dia 2 de setembre per veure el partit de classificació per al Mundial que disputaran les seleccions d'Espanya i Itàlia però L'Ajuntament de Barcelona li ha denegat. Segons la resolució que firma la responsable dels serveis jurídics del districte de l'Eixample «la classificació del Mundial de futbol és una prova molt important, serà emesa per televisió i els ciutadans interessats podran veure-la».

L'Ajuntament emplaça l'associació que «el sol·licitant busqui un espai tancat, amb els requisits i condicionants tècnics, acústics, d'aforament, etcètera, necessaris per acollir un esdeveniment d'aquestes característiques». «És criteri general —afegeix l'ajuntament en el seu escrit de denegació— avaluar la possibilitat d'utilitzar l'espai públic només per a esdeveniments en viu i autoritzar la retransmissió només com a suport complementari a aquells» i també afegeix que: «El fet que la plaça de Catalunya sigui un espai amb alta densitat de pas i concentració de vianants i per la confluència de carrers principals com el passeig de Gràcia o la rambla de Catalunya, juntament amb la concentració d'operadors comercials de la zona, fa que es desaconselli, també des del punt de vista de la seguretat, l'organització d'actes a la plaça de Catalunya», argumenta la denegació municipal.

 

L'associació ha mostrat com a resposta la seva decepció per la negativa en un comunicat: «aquestes traves per part de l'Ajuntament a raons polítiques, ja que a Barcelona contínuament s'estan realitzant cines d'estiu a l'aire lliure a diferents punts de la ciutat o d'altres activitats de més assistència. No cedirem, i farem tot el que estigui a les nostres mans perquè els catalans puguin gaudir de la Selecció Espanyola», ha assegurat l'associació.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris