rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Policia alerta d'una nova estafa en la qual es fan passar per Endesa per aconseguir dades bancàries

Envien correus en nom d'Endesa en els quals requereixen les dades bancàries del client

 

 

La Policia ha alertat d'una nova estafa a través del correu electrònic. Els delinqüents es fan passar per la companyia espanyola d'electricitat Endesa per aconseguir les dades bancàries dels seus clients i poder robar així els seus diners. És el que s'ha catalogat com 'phising', se suplanta la identitat d'alguna persona o empresa per obtenir informació confidencial.

En els correus que s'envien els estafadors escriuen un text en el qual diuen al client que una factura no ha pogut ser cobrada, que s'ha pagat dues vegades o coses similars. Afegeixen un link al que diuen que s'ha d'entrar amb tal de solucionar el problema, en aquests enllaços es demanarà la informació bancària del client amb tal de poder realitzar bé el cobrament o confirmar que els comptes són correctes. D'aquesta forma els estafadors aconsegueixen les dades.

La companyia Endesa també ha volgut advertir als seus clients de l'estafa perquè no confiïn de qualsevol correu que els arribi al seu nom. Adverteixen que els mails s'envien des de endesaonline_atencionalcliente@online.de i també des de gestiononline@endesaonline.es. A través del seu compte de Twitter Endesa recomana visitar la seva pàgina web abans de realitzar qualsevol tràmit per comprovar si és real o no.

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris