rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La policia espanyola s'allotja en un ferri decorat amb els 'Looney Tunes'

La policia espanyola s'allotja en un ferri decorat amb els 'Looney Tunes'. | Twitter (@BuiaReixach)

 

Aquest dimecres, 20 de setembre, dos vaixells van arribar al port de Barcelona i un al port de Tarragona amb el propòsit d'allotjar els agents de Policia Nacional i Guàrdia Civil que s'han desplegat a Catalunya els últims dies per actuar contra el referèndum. L'embarcació atracada al port de Tarragona va arribar des del port de Palermo, pertany a la companyia Grandi Navi Veloci (GNV), i es tracta del vaixell Azzurra. El vaixell té 168 metres d'eslora i pot allotjar fins a 2.180 persones. Pel que fa als vaixells atracats al port de Barcelona, són el Rhapsody, també de la companyia GNV, i el Moby Dada, de la companyia Moby. El Rhapsody va arribar aquest dimecres de Porto Torres, Sardenya, i es tracta de la nau més nova, de 161 metres d'eslora i amb capacitat de fins a 2.448 passatgers i 716 vehicles. El tercer vaixell, el Moby Dada, té 168 metres d'eslora i pot allotjar fins a 1.638 persones i 500 vehicles. Aquesta embarcació és la que ha cridat més l'atenció a tothom, ja que, com tots els vaixells de Moby, el seu exterior està decorat amb la cara gegant dels personatges dels famosos 'Looney Tunes', el Bugs Bunny, Piolín, el dimoni de Tasmània o el gat Silvestre. Des que el vaixell ha arribat al port de Barcelona i s'ha sabut quina embarcació era, ràpidament les xarxes se n'han fet ressò i han fet tota mena de comentaris a través de les xarxes socials sobre el curiós detall del vaixell que ha d'allotjar els agents de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris