Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

La policia gairebé multa una escultura de neu que recreava un cotxe amb molta versemblança

Els agents l'anaven a sancionar perquè hi ha certes zones on no es pot aparcar quan s'ha de retirar neu
L'escultura de neu que replicava un cotxe | Simon Laprise

 

Simon Laprise, un veí del Canadà, va cridar l'atenció de tots amb una genuïna estratègia amb què tan sols pretenia ficar-se amb els conductors de les llevaneus. Tanmateix, la policia local de Montreal, una ciutat canadenca, va quedar sorpresa amb el que l'home va idear.

  

 

 

A la carretera hi havia aparcat un cotxe, una rèplica del DeLorean DMC-12 que sortia a la trilogia fílmica 'Regreso al Futuro'. Tot i que altres asseguren que s'assembla a un Toyota Supra, però la realitat queda molt més enllà de la percepció. Resulta que era un vehicle fet amb neu pel fuster Laprise, de 33 anys.

La multa per aparcar on no es podia 

«Vaig fer el cotxe per a divertir-me, expressant la meva creativitat en aquell bonic dia», això pretenia perquè pensava que seria una broma innocent. Inclús, el vehicle semblava tan real que els agents no van caure en què era una escultura de neu i van actuar en conseqüència. Com que el vehicle estava aparcat on no hi hauria de ser, van seguir el protocol i van baixar del cotxe policial per multar-lo.

 

La policia anava a multar el vehicle | Maxim Tot

 

«Aparcat de forma il·legal», aquestes van ser les paraules que van escriure en un document junt amb la multa que li anaven a ficar, ja que hi ha certes zones del país on està prohibit aparcar quan s'ha de retirar neu. No obstant això, més endavant sí que es van adonar que era fals i, aleshores, ja es van oblidar de les sancions. 

Una nit divertida 

La situació els va deixar de preocupar i més aviat els va fer riure: «Ens ha alegrat la nit!!!». Aquestes van ser les paraules que li van escriure en una nota que van deixar al cotxe de mentida. Ben segur que recordaran la inesperada jornada de treball perquè ni molt menys es devien esperar trobar un cas així quan estaven fent guàrdia.
 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris