rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

La Policia Nacional alerta de l'augment de promocions comercials falses

La majoria de les promocions s'han enviat a través de Whatsapp
Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional. | Cedida

 

La Policia Nacional ha enviat un missatge d'alerta a través del seu compte oficial de Twitter, perquè els consumidors extremin les precaucions davant les promocions falses que s'estan compartint per la xarxa durant les últimes setmanes. 

 

El contundent missatge adverteix als usuaris i els aconsella que: «No piquis, no comparteixes i a la paperera». Així doncs, i a través d'aquesta publicació, la Policia Nacional confia crear consciència d'aquesta pràctica entre els usuaris, els qui han de ser previnguts abans d'acceptar qualsevol sol·licitud emergent.

 

Zara, Ikea, Lidl o Spotify, les més utilitzades

De fet, l'aplicació de Whatsapp s'ha convertit en l'eina més utilitzada a l'hora de realitzar aquesta estafa, ja que aquesta eina facilita que els missatges, on es promocionava algun tipus de regal o vals descompte, es comparteixin de manera més ràpida. Un problema greu pels que cauen en l'engany, ja que comporta problemes als comptes personals.

 

Al missatge que la policia Nacional ha publicat a la xarxa apareixen quatre grans marques comercials, el nom de les quals és utilitzat per desenvolupar aquesta activitat il·lícita. Així doncs, marques com Zara, Ikea, Lidl o Spotify, són utilitzades per aquest tipus d'estafadors.

 

El cos de seguretat confia que amb aquest nou missatge d'alerta, els usuaris extremin precaucions al moment d'accedir a aquest tipus de publicacions. De la mateixa manera, es confia que el missatge pugui ser difós a gran velocitat perquè la gent sigui conscient dels riscos que comporten aquestes cadenes.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris