rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Les estafes dels revisors del gas, una tendència cada vegada més estesa i que la Policia Nacional vol evitar

Les distribuïdores de gas «sempre avisen amb temps, per carta i fixen una cita», quelcom que eviten els estafadors
Imatge d'arxiu de la Policia Nacional | CNP

 

La Policia Nacional s'ha vist forçada a informar sobre una estafa que guanya cada vegada més adeptes. A conseqüència de l'onada de denúncies pels enganys que pateixen tots aquells que obren la porta de casa a falsos revisors del gas, el cos policial no ha tingut altra opció que frenar aquesta nova 'moda' enumerant les precaucions que s'han de prendre per evitar caure en aquest parany.  

 

Servint-se de Twitter, el cos espanyol ha recomanat a tots aquells que rebin una visita inesperada d'unes persones que asseguren ser professionals del sector, que no se'n refiïn sota cap circumstància. 

 

«Desconfia» dels revisors de gas

«Ring, ring! El revisor de #gas! Desconfia!». Així comença el seu relat la Policia Nacional per demostrar que aquesta és una estafa d'allò més comuna i que ens pot atrapar a tots. Per això mateix, els membres del cos recorden que les distribuïdores de gas «sempre avisen amb temps, per carta i fixen una cita», quelcom que dista molt de la pràctica d'uns estafadors, que irrompen sense avisar prèviament als domicilis.

 

Expliquen també que els treballadors d'aquest tipus de serveis «mai cobren en efectiu», perquè els pagaments pels subministraments de llum aigua i, en aquest cas, gas, «sempre» es realitzen a través de «la teva factura». En cas de dubte, finalment, recomanen «posar-te en contacte amb la companyia subministradora del servei».

Les persones grans, les víctimes habituals

El desconeixement i l'excés de confiança de les persones grans acostuma a ser determinant. Per la qual cosa, doncs, els membres del cos policial expliquen que s'ha d'anar amb compte, sobretot en el cas dels més grans.

 

Per cloure, el cos alerta també sobre la possibilitat que aquests revisors ficticis arribin a contactar prèviament amb les seves futures víctimes, per així guanyar-se la seva confiança i esvair tota mena de dubtes.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris