rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Polònia ridiculitza a Soraya comparant-la amb la protagonista de ‘Frozen’, Elsa

La vicepresidenta del govern espanyol interpreta una curiosa versió de «Let it go»

 

‘Polònia’ torna a fer de les seves. El programa satíric de TV3 va ironitzar ahir amb la figura de Soraya Sáenz de Santamaría, vicepresidenta del govern espanyol i màxima responsable —en funcions— de la Generalitat, a la que va caracteritzar com la protagonista de la pel·lícula ‘Frozen’, produïda per ‘Disney’ l’any 2013.

Amb la mateixa vestimenta que duia la protagonista del film i amb una versió la cançó ‘Let it go’, el programa va presentar a la política del PP com una persona amb l'única premissa de perseguir i engarjolar a tot aquell que pensés diferent.

Soraya, interpretada per l’actriu Agnès Busquets, amenaçava a tot aquell que se li posava per davant amb un «deixa-ho», que pretenia fer una picada d’ullet a tot allò que l’estat ha inhabilitat des de l’aplicació de l’article 155 de la Constitució espanyola.

 

Soraya, a 'Polònia' | Polònia

 

Les frases més destacades

La política del PP, que no és la primera vegada que apareix cantant al ‘Polònia’ —ja va fer una versió de la pel·lícula ‘La la land’ o va fer mofa de l’anunci cantat ‘Aurgi’—, va deixar frases com «Indepes, ara veureu, tot és possible per fi. Deixa-ho, deixa-ho, que la por regni ja! És la meva legalitat» o «Escriviu, escriviu, però que sigui en espanyol! I voteu, voteu si no és a Puigdemont! Deixa't vèncer. Reprimir a mi mai em va molestar» 

 

Així mateix, arran de la darrera prohibició d’utilitzar el groc, color relacionat amb els empresonaments de Sànchez, Cuixart i els consellers catalans, la Soraya fictícia va sentenciar: «El groc no es pot portar, simbolitza la maldat. Tanquem aquest monstre! —assenyalant la pantalla de ‘TV3’— tornarà a ser parcial». 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris