rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Es posa a la venda un poble al complet a Girona

Donat que fa sis anys que es troba abandonat, s'han decidit a provar amb aquesta iniciativa
Imatge de Sant Marçal de Quarantella | Cedida

 

Per sorprenent que sembli, a la província de Girona hi ha un poble sencer a la venda per qui el vulgui. Es tracta de Sant Marçal de Quarantella, un petit nucli de quatre cases, amb rectoria inclosa, que fa sis anys que es troba abandonat.

 

L'indret forma part del municipi de Vilademuls, format per un total de 12 pobles repartits en una extensió de 62 quilòmetres quadrats. L'estat dels habitatges —no gaire prometedor—, i les reformes que implicaria entrar-hi a viure, ha dificultat l'arribada de possibles compradors.

 

Una tendència a l'alça

En els últims temps, a la vegada que tendències socials orientades a respectar el medi-ambient que ens rodeja, així com ser també més responsables amb tot allò que consumim en el nostre dia a dia —siguin aliments, roba o productes químics—, s'ha convertit en una tendència cada vegada més implantada en la nostra societat.

Tothom coneix algú que és vegà, vegetarià, que compra roba de segona mà o que és molt responsable amb el reciclatge de la brossa a casa seva. Aquesta consciència, que també s'està tornant col·lectiva en segons quins àmbits —recentment hem observat un clar exemple amb les normatives de circulació relacionades amb els pics de contaminació a les ciutats de l'estat—, també ha arribat a aquelles persones que desitgen un canvi en les seves vides.

 

Lluny de l'estrès

Existeix el mite d'ells llops de Wall Street que, després de passar anys i anys sota una gran pressió i patir per culpa de l'estrès de la seva posició, decideixen fer un gir de 180 graus a les seves vides i deixar-ho tot per viure una experiència del tot diferent. Sense arribar a aquest extrem, però es comença a viure un fenomen similar entre les nostres fronteres.

 

Veurem si, en aquest cas amb Sant Marçal de Quarentella, es produeix un efecte similar que el tregui del desconeixement i aconsegueixi treure'n rendiment.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris