rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La possible ruïna dels Janeiro: víctimes d'una estafa piramidal i propietaris de diners qüestionables

La família podria haver perdut una gran quantitat de diners i haver comès delictes de caràcter econòmic

 

Jesulín de Ubrique i María José Campanario | Cedida

 

Com explica 'Informalia', cada vegada estem més prop de conèixer que ha succeït amb el clan Janeiro, sobre el qual s'especula que podria estar completament arruïnat. Segons avancen algunes fonts, tot podria deure's al fet que Jesulín de Ubrique va invertir en un negoci que va esdevenir en una estafa piramidal. En una situació semblant les víctimes acostumen a denunciar, no obstant això, es creu que la procedència dels diners l'hi impedeix. I és que, si fos cert, implicaria que els Janeiro han utilitzat capital dubtós per fer negocis.

Aquesta informació la compartia 'Corazón TVE', basant-se a les declaracions d'una font que podria estar a punt de pactar amb les autoritats fiscals un tracte per reduir la seva condemna de presó. Aquesta persona, podria desvetllar tota una estafa piramidal i una sèrie de fraus a l'agència tributària en el qual s'inclouria el nom de la família Janeiro. L'estafa prometia interessos milionaris, compresos entre el 20 i el 100%, i va acabar afectant a tots els inversors. El confident explicava: «El que es treu del banc per invertir en un suposat negoci té un recorregut legal net, però si ho treus d'una caixa forta o de sota una rajola ets part del delicte. Un dels membres del clan recollia els diners guanyats en maletins i els portava a Ubrique per repartir-ho». Amb això, en cas de confirmar-se, s'entendrien la reticència dels Janeiro a denunciar, ja que la forma en què els diners van ser invertits i lloc en circulació procediria de mecanismes il·lícits i probablement fraudulents.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris