rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La premsa estrangera al·lucina amb l'«efecte òptic» del vestit de la reina Letícia

L'estampat a ratlles blanques i negres del model d'Hugo Boss «semblava doblegar-se en diferents direccions creant una il·lusió òptica inesperada»
El vestit d'Hugo Boss a ratlles de la reina Letícia. | Getty

 

La reina Letícia va inaugurar dimarts passat el curs escolar 2017/2018 a Santa Cruz de Tenerife, a Canàries, i ho va fer amb un sorprenent i innovador vestit de color blanc i negre a ratlles d'una de les seves signatures de capçalera, Hugo Boss, el preu de la qual era de 299 euros. Letícia es va decantar per un model que deixava entreveure la seva cuidada forma física, una cosa que va cridar veritablement l'atenció en els mitjans de comunicació internacionals, ja que van considerar que els seus braços, per exemple, eren massa musculosos. No obstant això, no va ser l'única cosa que la premsa estrangera va ressaltar de l'aparició de la reina en aquesta visita oficial. Com assegura el portal 'Daily Express', el vestit va causar «una il·lusió òptica inesperada». A més, comenta que aquest estampat a ratlles blanques i negres «semblava doblegar-se en diferents direccions creant així un efecte òptic» que feia que totes les mirades es posessin en l'últim disseny escollit per la reina Letícia.

El vestit d'Hugo Boss a ratlles de la reina Letícia. | Getty

 

El vestit d'Hugo Boss a ratlles de la reina Letícia.  | Getty

 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris