Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Preparen 157 Emojis nous per aquest any

Les grans novetats de les icones seran l'arribada dels superherois i l'aparició dels pèl-rojos
Unicode anuncia l'arribada de 157 nous Emojis | Cedida

 

L'arribada de nous Emojis i icones a WhatsApp, Telegram i altres plataformes de xat sempre provoca eufòria entre els usuaris, que gaudeixen amb la versatilitat que aquests dibuixos ofereixen als missatges. Amb ells, es pot aprofundir sobre un estat d'ànim o una sensació, per la qual cosa qui en fa ulls d'ells agraeix la constant actualització, per tal de tenir noves alternatives.

 

Per aquest motiu, Unicode renova constantment el seu ventall de possibilitats. Aquesta vegada, l'organisme nord-americà ha anunciat el llançament de 157 nous Emojis, els quals se sumaran als ja coneguts fins al moment. Amb aquests, els usuaris gaudiran de noves imatges per enviar als amics i familiars, amb qui es podran comunicar d'una manera més específica.

Pèl-rojos i superherois, les grans novetats

Los nuevos Emojis disponibles para 2018 | Emoji

  

Els superherois i els pèl-rojos han estat les grans atraccions de l'anunci dels nous Emojis. Els primers es sumen a la llista de professions i disfresses que hi ha actualment, oferint una alternativa totalment avantguardista. D'altra banda, la unió dels pèl-rojos representa una nova intenció d'inclusió dins el ventall d'Emojis, que cada vegada compta amb més opcions per tots els gustos.

 

D'altra banda, també si sumaran fins a sis noves expressions per identificar estats d'ànim, com l'enamorament o l'esgotament, a més de diversos animals com són el lloro, el mosquit o la llama. També si sumaran parts del cos com el peu, la cama o les dents, així com objectes com un peluix, una brúixola o un imperdible.

 

Unicode té previst que l'actualització de la versió 11 dels Emojis es programi a partir del segon trimestre del present 2018. No obstant això, dependrà de cada marca de telèfon i de la decisió de les aplicacions que utilitzin les icones quan començar a facilitar l'ús dels nous dibuixos, pel que haurem d'estar pendent els mesos vinents per veure quan els tenim disponibles. 

 

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris