rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una presentadora de l'Índia informa en directe de la mort del seu marit

Es tractava de la periodista Supreet Kaur, qui es va assabentar del succés durant l'emissió

 

 

Com aquest mateix diari explicava no fa molt, la casualitat i l'infortuni es van donar la mà i van provocar que el periodista espanyol José Ribagorda, presentador d'informatius de Telecinco, hagués d'anunciar en directe la mort del seu sogre.

 

No obstant això, la sort, en aquest cas la mala sort, és capritxosa i Ribagorda no ha estat l'únic que ha hagut de veure-se-les en una situació així. De fet, Supreet Kaur, una jove presentadora de la IBC 24, una cadena índia, es va trobar enfront del mateix escenari però, si escau, fins i tot pitjor.

El pitjor moment en directe

El dia de la desgràcia, Supreet va començar l'informatiu amb normalitat, aliena al coneixement que hauria de ser ella qui anunciés la mort del seu marit. Succeïa en una de les notícies més terribles del dia, una última hora relativa a un brutal accident de trànsit que va posar fi a la vida de tres persones.

 

Quan el programa va iniciar la connexió en directe amb el reporter que s'havia personat al lloc de l'accident, aquest va començar a transmetre informació sobre el succeït. Com informa 'La Vanguardia', va parlar del vehicle, de les circumstàncies de la col·lisió i de les persones que anaven a bord i van resultar mortes.

 

Va ser llavors quan Supreet va descobrir la pitjor notícia de la seva vida i la seva reacció es va fer evident per a la resta de l'equip de redacció, encara que no per als teleespectadors. Tots al plató es van adonar al moment que, encara a pesar que el reporter no va donar noms, les descripcions concordaven que una de les víctimes era el marit de Kaur. No obstant això, segons va explicar el director del mitjà, Kaur va mantenir la calma i va ser capaç d'informar com si la situació no anés amb ella.

 

«Parla molt sobre el seu sentit del deure i la professionalitat; va continuar deu minuts més», va explicar el director abans d'afegir que, una vegada es va acomiadar la connexió, la periodista es va enfonsar i plorant va començar a cridar als seus familiars per informar del succeït. Just després, li va faltar temps per personar-se fins al lloc dels fets.

 

Sens dubte, la jove presentadora de 28 anys es va enfrontar aquest dia al moment més dur de la seva vida i al seu major desafiament professional.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

Comentaris