rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La presó Model de Barcelona ja pot ser visitada virtualment

Es tracta de la primera presó espanyola visitable amb la plataforma de 'Google Street View'
Vista de l'antiga presó de la Model a Barcelona | Cedida

 

Les instal·lacions de la presó Model es poden visitar des d'aquesta setmana de manera virtual gràcies a 'Google Street View'. L'ús d'aquesta tecnologia permet accedir a zones que van estar obertes al públic durant els mesos de la mostra 'La Model ens parla', organitzada pel Departament de Justícia, com la quarta i la cinquena galeria. 

 

També donarà accés a altres zones on la ciutadania no va accedir i que ara podrà conèixer, com el camí i el pati d'Infermeria, el passadís que recorrien els interns fins al locutori per comunicar amb les seves famílies, la segona galeria i les entrades a l'escola, la cuina i els tallers.

 

 

La primera presó visitable virtualment de tot l'estat espanyol

Segons un comunicat de la Generalitat, aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració entre el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) i l'empresa nord-americana Google. Gràcies a aquest conveni, la presó centenària de Barcelona és la primera de tot l'Estat que pot ser visitada virtualment i la segona d'Europa, després de la vella presó de Gozo, a Malta.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris