rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els preus de l'electricitat, el gas natural i alguns serveis de telefonia pugen amb l'arribada del nou any

Els canvis arrencaran a partir d'aquest gener
Pujen els preus d'alguns serveis importants | Cadena Ser
 

 

El 2018 arriba ple de canvis. Malauradament, però, afectaran negativament la nostra butxaca, tal com ha publicat 'Las Provincias'.

 

I és que, segons el mitjà, alguns dels serveis més necessaris per al nostre dia a dia patiran un augment de preus força preocupant per les nostres butxaques. Telefonia, electricitat i gas natural pujaran de preu durant aquest any.

 

Telefonia

 

Pujaran totes i cadascuna de les tarifes d'aquest servei. Les tres grans companyies del país tenen previst efectuar diverses pujades de tarifes als seus clients. Així mateix, tots aquells que tinguin a casa el pla 'Movistar Fusión' pagaran fins a cinc euros més que ara.

 

Vodafone pujarà un 10% les tarifes de Lowi i Orange també estudia augmentar el preu de les seves contractacions. Segons el mitjà esmentat, el canvi es durà a terme a partir del gener i la factura pujarà entre dos i cinc euros.

 

Energia

 

L'electricitat i el gas natural també seran víctimes d'aquest increment. El segon servei, per exemple, experimentarà aquest gener una crescuda del 6,2%. Segons 'Endesa', aquesta pujada de preus es deu a l'augment del valor d'aquest producte als mercats internacionals.

 

L'electricitat tampoc esquivarà la pujada. Si bé és cert que la crescuda no serà molt notòria, també ho és que aquest és un d'aquells serveis que pateix un increment constant.

 

El gas natural també experimentarà una pujada de preus | Cedida

Amazon

 

L'última empresa que també ha decidit sacsejar les nostres butxaques ha estat Amazon. L'empresa online ja porta temps assegurant que pretén pujar la quota als seus clients Premium.

 

Així, tal com informa 'El Confidencial', els clients que tenen el servei d'enviament ràpid i gratuït hauran de rascar-se la butxaca. Ja que l'empresa efectuarà una pujada que es preveu per aquest any el triple que ara. 

 

Els clients d'Amazon pagaran més pel servei | Cedida

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris