Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Primark ha clonat unes vambes blanques de Dolce & Gabbana

Són blanques i amb un brodat platejat tipus insecte el preu del qual ascendeix als 695 euros | La versió 'low-cost' amb una aplicació rosada es ven per 16 euros
Les vambes de Dolce & Gabbana | Dolce & Gabbana

 

Primark ha tornat a causar sensació amb una de les seves últimes peces que ha presentat a les xarxes socials. Igual que porta fent amb diversos dissenys de luxe, com va succeir amb les originals vambes tipus mitjó amb sola blanca de Balenciaga, ara l'última proposta de la signatura 'low-cost' ha sorprès amb una versió pràcticament igual a l'original. Concretament, Primark s'ha inspirat en unes esportives signades per Dolce & Gabbana de color blanc amb un brodat platejat tipus insecte que es poden trobar en la secció masculina de la pàgina web de la marca italiana per un preu de 695 euros. La signatura 'low-cost' ha agafat aquest mateix disseny adaptant-ho per a dones, amb el mateix format d'esportives de color blanc, amb acabats en color rosa daurat i amb una aplicació amb cristalls de colors rosats en forma d'abella. Aquesta còpia de Primark del model de Dolce & Gabbana arrasarà en les tendes, a més de pel tipus de disseny, pel seu preu, ja que a diferència de l'original, la versió barata es pot comprar per només 16 euros a les tendes, incloses les situades a Catalunya.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris