Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Primark continua apostant per Disney amb els seus nous productes de 'Bambi'

La cadena irlandesa ha posat a la venda unes tasses i una borsa d'aigua calenta que han causat furor
Set de dues tasses de Bambi | Primark

 

La cadena de moda irlandesa Primark ha tornat a causar furor entre la seva clientela. Després de l'èxit de la línia de productes de 'La Bella i la Bèstia', la firma ha decidit continuar apostant per Disney, en aquesta ocasió pels personatges de la pel·lícula 'Bambi'. Així, de moment Primark ha llançat un set de dues tasses al nostre país a un preu de 5 euros que ja estan a punt d'esgotar-se i a Anglaterra, a més de les tasses ja estan disponibles unes bosses d'aigua calenta que també prometen arrasar quan arribin a Espanya. I és que segons ha recollit 'The Sun', aquest nou producte —disponible per 8 lliures—, s'ha convertit en un autèntic viral entre els fans de Disney, que a través de les xarxes socials han compartit la seva adquisició com «la bossa més cuqui de Primark». Sens dubte, un nou èxit de vendes que promet esgotar-se amb la mateixa rapidesa que les tasses de Chip.

Bosses d'aigua calenta de Bambi en Primark | The Sun

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris