Primark llança unes espardenyes de Rudolf que estan arrasant en qüestió d'hores

La firma 'low cost' ha sorprès a tothom amb unes entranyables sabatilles de només 8 euros
Imatge d'arxiu de la façana d'una botiga de Primark | Cedida

 

La botiga ‘low-cost’ Primark continua en boca de tots. La darrera fórmula per aconseguir més i més clients ideada per la botiga en qüestió passa per dissenyar peces de roba inspirats amb imatges o marques conegudes. Així, com ja van fer-ho amb la sèrie de tasses de ‘La Bella i la Bèstia’ i les sabates inspirades amb la gateta Marie de ‘Els Aristogats’ de Disney, ara han tornat a revolucionar als fans amb el seu últim llançament.

 

Així doncs, centrats amb el Nadal, Primark ha sorprès a tothom amb unes espardenyes del famós ren Rudolf —inseparable del Pare Noel— i les vendes de la botiga han augmentat exponencialment. Es tracta, doncs, d'unes sabatilles d'anar per casa, folrades completament amb pèl sintètic, i amb les característiques del ren màgic: nas vermell, ulls rodons i banyes punxegudes.

 

Èxit total 

Les sabates han estat tota una revelació. I és que les sabatilles, potser impulsades per l'esperit nadalenc que transmeten, han estat un èxit a la web i, en qüestió de dies, arribaran a Europa i a Espanya. Així mateix, el seu preu de només 8 euros estan fent de les espardenyes un dels productes més desitjats d'aquestes festes.

Aquesta, però, no és la primera vegada que Primark aposta per l'entranyable Rudolf. Fa aproximadament un mes, es van dissenyar altres espardenyes de Rudolf per només 4,50 euros. I com no podia ser d'altra manera, també van ser un èxit total.