Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Primark llança una polèmica línia de samarretes i suscita les crítiques de molts pares

En elles es podien veure consignes com «no pots seure amb nosaltres» o «fins mai»

 

La cultura pop, la tradició i els nous debats sobre educació i tolerància de vegades s'enfronten entre si en un terreny tan controvertit com pantanós. Ha succeït amb la música, on algunes cançons «clàssiques» s'han vetat en festejos pels seus mals missatges, i, ara, està succeint amb la moda. Com informa 'Señorasque', el motiu concret de la polèmica ve a col·lació d'una nova línia juvenil de samarretes de Primark, que molts pares consideren ofensiva i incitadora de missatges d'odi, intolerància i assetjament escolar. Les samarretes en qüestió rescaten cites d'una pel·lícula que fa alguns anys es va fer molt famosa, 'Chicas Malas' —que, a més, va catapultar la carrera de Lindsay Lohan. A la pel·lícula i, ara també a les samarretes, es podien veure missatges com «no pots seure amb nosaltres» o «fins mai», entre altres. Les cites estan en anglès, raó per la qual la polèmica ha esclatat principalment al mercat anglosaxó. No obstant això, més enllà de la seva condició de pel·lícula «famosa», molts pares han coincidit que es tracta de missatges molt poc adequats per a la joventut, raó per la qual haurien de retirar-se del mercat.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris