rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Primark posa a la venda un pijama de 'Friends' i les xarxes es revolucionen

La cadena de moda irlandesa també ha presentat una camisola amb el logo de la cafeteria de la sèrie
Pijama d'hivern de 'Friends' de Primark | Instagram

 

Després del furor dels productes de Disney que van causar les col·leccions de peces i productes com 'La Bella i la Bèstia' - especialment la famosa tassa de Xip que molt pocs van poder aconseguir - i 'Harry Potter', Primark ara ha apostat per inspirar-se en una de les sèries més populars dels 90, 'Friends', per a la seva nova línia. 

 

La cadena de moda 'low-cost' ha anunciat el llançament d'un pijama d'hivern decorat amb dues tasses de cafè i el logo de 'Central Perk', la cafeteria preferida de Rachel, Joey i la resta dels personatges de la sèrie. Una aposta que ha arrasat a les xarxes en qüestió d'hores, arribant a acumular fins a 100.000 'likes' en, amb prou feines, un dia després de la seva publicació en el perfil d'Instagram de l'empresa i inundar-se de comentaris dels internautes «demanant-ho» per a aquest nadal.

El pijama, un dues peces format per pantalons llargs i part superior de màniga llarga, porta el logo de la cafeteria en ambdues i també el lema 'But first Cofee' brodat a la part superior de la samarreta. Encara que ha collit un rotund èxit a les xarxes, la veritat és que a alguns dels clients de Primark no els ha agradat gens el preu, que és de 22 euros, per considerar-lo «molt car», opinió que han expressat a les xarxes socials. 

 

Un detall que la cadena irlandesa sembla haver-hi previst, ja que a més ha tret a la venda una camisola amb el mateix logotip que està disponible per 7 euros, una alternativa ideal pels fans de 'Friends' més calorosos o per comprar de cara al proper estiu, ja que el seu disseny és de màniga curta.

 

Camisola de 'Friends' de Primark | Primark

Les «altres alternatives» al pijama de 'Friends' de Primark

Sembla que el furor que Primark ha tornat a provocar per 'Friends' no s'ha fet esperar i hi ha qui fins i tot ha optat per altres dissenys més variats i una mica més econòmics però que conserven el logotip de la famosa cafeteria de la sèrie.

 

I és que algunes webs com Ebay o Amazon estan veient com s'esgota el seu 'estoc' de pijames de 'Friends': en el cas d'Ebay, encara es poden trobar disponibles algunes d'aquestes peces, sent més fàcils d'adquirir els pijames d'estiu, mentre que Amazon s'ha vist obligat a col·locar la frase «No disponible» al costat del model en qüestió.

 

Pijama de 'Friends' disponible a Ebay | Ebay.es

 

PIjama d'estiu de 'Friends' disponible a Ebay | Ebay.es

 

Pijama de 'Friends' esgotat a Amazon | Amazon.es

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris