Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Primark ven a un preu molt assequible les bambes roses de Fenty by de Rihanna

El model va ser popularitzat per la cantant Rihanna
Primark a la Gran Vía de Madrid. | CatalunyaDiari.cat

 

Primark no deixa de sorprendre a tothom. La marca de roba 'low cost' crea autèntic furor amb els seus darrers dissenys, entre els quals n'hi ha que opten per combinar la roba esportiva amb roba més formal. De fet, la firma va ser de les primeres a posar-ho al mercat i ara ja n'està recollint els seus fruits.

 

De fet, una altra de les marques que s'ha rellançat gràcies a la combinació ha estat Puma. La firma alemanys, de fet, va col·laborar amv la cantant dels Estats Units, Rihanna, i gràcies a aquest nexe en va sortir la marca Fenty. Aquests dissenys, de fet, han estat autèntics èxits de venda.

Fenty Puma by Rihanna, entre les més desitjades

Les bambes Fenty Puma by Rihanna Bow | Puma.

 

Les bambes —i també les xancletes, un pèl menys conegudes— han estat un èxit a les xarxes. Les sabates esportives, de fet, combinen el color rosa amb un eloqüent llaç a la zona central que fa que la sabata pugui portar-se en qualsevol ocasió.  

 

Dutes a terme per la marca Fenty Bow, aquest calçat l'han portat infinitat de persones arreu del món i, fins i tot, també les han popularitzat diverses celebritats espanyoles. Aquest és el cas, per exemple, de Cristina Pedroche, qui va optar per 'plagiar' a Rihanna i enfundar-se les mateixes sabates.

 

I així, aquest ha estat un dels motius que ha portat a Primark a inspirar-se en aquestes esportives. De fet, gràcies a la darrera publicació de la firma a les xarxes socials, la marca ‘low-cost’ ha anunciat una de les notícies més esperades: el llançament d'unes noves esportives que són exactament iguals que les que van lluir Rihanna i Pedroche. 

L'assequible versió de Primark

El model estarà disponible a tot Espanya. Les bambes de Rihanna, que tant van triomfar entre els seus adeptes, tenien un preu de 130 euros i les feien més exclusives que mai. Tot i això, Primark ha optat per capgirar la situació.

 

D'aquesta manera, i sempre segons ha reportat la cadena tèxtil 'low cost', es vendran per només 18 euros i, tot sembla indicar, que seran un autèntic èxit de vendes.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris