rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els primers moviments de Piqué a Twitter després de la detenció del Govern

Ha retuitat l'esportista Kilian Jornet

 

 

Kilian Jornet ha escrit un tuit el matí d'aquest dijous, 2 de novembre, fent referència a la situació judicial en la qual es troben els màxims dirigents de la Generalitat de Catalunya, declarant davant l'Audiència Nacional aquest mateix dijous. L'esportista diu que, «Quan, en la manca de capacitat política, la repressió i l'empresonament solen ser idees de silenci, la manca de democràcia esdevé evident». Jornet creu que és una falta de democràcia el fet de jutjar i empresonar idees polítiques, en comptes de dialogar, pactar o enraonar. Segons ell, argumenta que davant la manca de capacitat política, un càstig és la millor manera que han sabut actuar. Actuant d'aquesta manera aborda a l'empresonament de presos polítics i no pas persones culpades pels seus actes.

 

 

Ràpidament, aquest tuit ha tingut molt de ressò a les xarxes. El blaugrana Gerard Piqué ha retuitejat la seva publicació, en assabentar-se que la jutgessa Carmen Lamenla ha decretat presó a Junqueras i set dels consellers la tarda del dijous. El missatge de Kilian Jornet del matí ha cobrat molt de sentit a la tarda quan el futbolista català l'ha tornat a publicar en el seu perfil de Twitter. Ràpidament, ha estat compartit en les xarxes com a mostra de suport als màxims dirigents catalans empresonats.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris