rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Primitiva deixa un premi de més d'1,4 milions d'euros a Valladolid

La combinació guanyadora ha estat formada pels números 5, 6, 9, 20, 29 i 30 i compta només amb un únic encertant
La Primitiva cau a Valladolid | cedida

 

La Primitiva torna a repartir alegries aquest divendres. En aquest cas, la pluja de diners se l'ha endut Valladolid. I és que el passat dijous, 30 de novembre, la Primitiva va recaptar 12.343.946 euros i la combinació guanyadora ha estat la formada pels números 5, 6, 9, 20, 29 i 30. Així mateix, el complementari va ser el 8, el reintegrament, el 4 i el 'Joker' el 3311430.

 

Al sorteig de la Primitiva d'aquest dijous no hi ha hagut, però, cap bitllet encertant de Categoria Especial, que consta de sis encerts més reintegrament. D'aquesta manera el proper sorteig comptarà amb un pot milionari de 3,4 milions d'euros.

Més d'un «quilo» per un únic encertant

De Primera Categoria —sis encerts— hi ha només un únic i gran encertant. El bitllet, validat al despatx receptor número 85.600 del carrer Hermanitas de la Creu, comptava amb un premi gens menyspreable. I és que el guanyador s'endurà una xifra total d'1.436.886,28 euros. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris