rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La Primitiva i La Bonoloto deixen més de 800.000 euros a Barcelona

Els premis han caigut a l'Hospitalet de Llobregat i a Ripollet
Una butlleta del sorteig de La Primitiva. | Cedida

Barcelona s'ha omplert de sort en tan sols un dia. Ha estat el lloc on han caigut dos grans premis que han repartit milions d'euros als afortunats. Es tracta del premi de Primera Categoria del sorteig de La Primitiva i del de Segona Categoria de La Bonoloto. En total han caigut més de 865.000 euros a la capital catalana.

La Primitiva cau a l'Hospitalet de Llobregat

Pel que fa al sorteig de La Primitiva d'aquest dijous, 22 de febrer, ha repartit 728.864,47 euros per cadascuna de les dues butlletes premiades en Primera Categoria. La combinació guanyadora ha estat formada pels números 4, 8, 11, 23, 34 i 35. El número complementari i el del reintegrament ha coincidit, és el 2. El número Joker ha estat el 6822466.

 

Un dels premiats ha validat la seva butlleta en una administració barcelonina, al despatx receptor número 15.340 de l'Hospitalet de Llobregat, mentre que l'altre en una de valenciana. Ambdós van endevinar els sis números i, per tant, són els afortunats que han rebut la quantitat mencionada.

 

En la Categoria Especial, que consisteix a endevinar els sis números més el del reintegrament, no hi ha hagut cap afortunat. Així doncs, el premi corresponent se sumarà i es ficarà en joc en el vinent sorteig de La Primitiva. D'aquesta manera, un únic guanyador podria rebre fins a 8.500.000 euros. En total s'han recaptat 12.299.863 euros.

Més de 130.000 euros de La Bonoloto a Ripollet 

El sorteig de La Bonoloto, celebrat aquest mateix dijous, ha deixat 137.628,10 euros a Ripollet. L'afortunat tenia una butlleta premiada en la Segona Categoria, la qual s'ha validat al despatx receptor número 12.900 de la localitat barcelonina. La combinació guanyadora ha estat formada pels números 2, 14, 18, 23, 42 i 47. El número complementari ha estat el 24 i el del reintegrament el 7. S'han pogut recaptar fins a 2.093.110 euros gràcies a la participació.

 

Cap persona ha estat premiada en Primera Categoria i, per tant, el premi es ficarà en joc en el vinent sorteig i una única persona podria emportar-se fins a 500.000 euros. 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris