La princesa Elionor: «tímida, amb sentit del deure i orgullosa de la seva mare»

Analitzen els trets de la princesa mitjançant la seva signatura
Postal de Nadal de la Família Reial, amb la dedicatòria de tots ells | Família Reial

 

Les paraules diuen moltes coses més de nosaltres del que ens pensem. I, les escrites, també. Això és el que ha observat Luis Saavedra del Río, grafòleg, biòleg i perit cal·lígraf, sobre la signatura de la princesa Elionor a la postal de Nadal de la Família Reial. La valoració l'ha fet per una publicació del portal ‘Look’, on s'informa del caràcter i la personalitat de la filla dels reis Felip VI i Letícia.

Segons l'especialista, l'ordre i posicionament de les lletres fan percebre que la princesa d'Astúries és una persona prudent, meticulosa i tímida. No obstant això, mostra un gran sentit del deure, adequat a la posició que manté. A més, és una nena orgullosa del paper i acompliment de la seva mare, a qui té com a referent per al seu creixement personal.

 

Saavedra també diu que la grandària de les lletres indica un tret important de la seva personalitat. El grafòleg considera que Elionor denota unes característiques d'algú observador, que a més gaudeix de certa dosi d'autocrítica, una característica important per no caure en errors a l'hora de presentar actes públics, els quals podrien provocar-li una deterioració de la seva imatge davant la societat.

 

Idees tradicionals 

Per a la Família Reial és important que la princesa se situï dins dels marcs que ofereixen la seva condició. En l'informe presentat per Luis Saavedra del Río, s'estipula que alguns trets que caracteritzen a la princesa són el tradicionalisme, el formalisme i la consciència del deure, elements importants per a les seves obligacions del futur.

 

Tanmateix, Elionor també denota una bona capacitat de síntesi, desenvolupant les seves activitats de manera exacta, sense estendre's més del necessari i evitant el prescindible. Totes elles són habilitats que, de mantenir-se amb el pas del temps, la poden convertir en una líder vàlida, que aconsegueixi expressar correctament les seves opinions al capdavant de la població.

 

Una nena, al cap i a la fi 

Finalment, l'especialista parla sobre l'edat d'Elionor, de qui recorda que només és una nena, la qual compta amb un «esperit selecte i agudesa mental». No obstant això, també defineix altres trets més comuns entre els joves de la seva edat, com són la timidesa, la cordialitat i l'estima de l'afecte dels més pròxims.