rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La princesa de Noruega suspèn la seva agenda oficial a causa del 'Síndrome dels vidres'

La malaltia que pateix provoca marejos intensos i vertígens
La princesa de Noruega, Mette Marit | CatalunyaDiari.cat

 

La princesa de Noruega, Mette Marit, no ha acudit a un dels seus compromisos oficials perquè l'equip mèdic l'hi va aconsellar, ja que pateix la malaltia del 'Síndrome dels vidres', segons informa 'Diez Minutos'. Per tant, el príncep Haakon va haver d'assistir sol a la festa tradicional, celebrada a Tromsø, on acostuma a anar amb ella.

El primer comunicat oficial que es va emetre per informar de la seva absència no explicava els motius pels quals Mette no podria acudir. No obstant això, el cap de Comunicació del Palau, ja ha emès un comunicat des de la pàgina web de la Casa Reial en què s'han exposat els arguments, informant què la princesa ha de rebre el tractament per a la malaltia. Els metges preveuen que si tot evoluciona correctament, podrà recuperar la seva agenda oficial diumenge que ve 26 de novembre.

 

 

La síndrome que pateix produeix molèstia en l'oïda interna i, encara que no és greu, provoca marejos intensos i vertígens que comporten a una sensació de desequilibri. Es tracta d'una malaltia generada pel despreniment de petites pedres conegudes com a ‘otòlits’, la qual afecta a més dones que a homes.

 

 

El tractament d'aquesta malaltia, que a Catalunya és denominada  ‘Vertigen Posicional Paroxismal Benigne’, té per objectiu fer que aquestes pedres tornin al seu lloc per recuperar l'equilibri.

 

La família reial 

Mette es va casar amb el príncep hereu Haakon l'any 2001, convertint-se així en la futura Reina de Noruega. La parella reial va tenir dos fills, Ingrid Alexandra i Sverre Magnus de Noruega.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris