Professora convida als seus alumnes a les seves noces i les fotos enamoren a les xarxes

Els nens tenen Síndrome de Down
Kinsey French amb els seus alumnes el dia de les seves noces | Lang Thomas Photography
 

Kinsey French és una professora d'educació especial que treballa en Kentucky, EUA. La mestra és un exemple a seguir per als seus alumnes, amb els quals s'involucra fins a tal punt que va voler que estiguessin presents en un dia tan especial en la seva vida. Els seus alumnes, amb Síndrome de Down, van ser les dames d'honor i els portadors d'anells de les seves noces, fent així que l'acompanyessin a l'altar.

 

El dia més feliç de la seva vida, Kinsey va decidir tenir a aquests convidats tan adorables perquè «són com a part de la meva família», segons explicava a WLKY. «Ells han estat els meus primers i únics alumnes de moment, per la qual cosa no podien faltar en aquest dia tan especial».

 

 

D'aquesta manera, el dia 3 de juny els estudiants van acompanyar a la seva mestra a l'altar. Els petits ho van passar en gran, tant en la celebració com en el banquet, però van assegurar que el que més els va agradar va ser el menjar i el ball. Per a l'ocasió, Kinsey va decidir contractar a Lang Thomas Photography, que amb les seves fotos corrobora aquesta història i que ha aconseguit enamorar a tot Internet.