rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Els professors de ball de Georgina revelen que la model i Cristiano Ronaldo tindran una nena

Els professors van escriure un comentari a Instagram en el qual feien referència a la «nena» que tindrà tenir la modelo, una distracció que també ha tingut la germana del futbolista, Katia
Cristiano Ronaldo i Georgina | Instagram

 

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodríguez esperen l'arribada del seu primer fill en comú, el quart per al futbolista i el primer para la model, el naixement del qual està previst per a novembre. La notícia, no obstant això, va suposar una gran revolada i va situar la parella al centre de l'atenció mediàtica, especialment de la premsa lusitana, que ja va revelar al començament d'agost que Cristiano i Georgina tindrien una nena. Ara, el sexe del bebè sembla haver-se confirmat gràcies a dues fonts inesperades: la germana del futbolista, Katia, i els professors de ball de la model. «Un plaer fer-te classes de salsa. Estem molt contents de com ho vas fer després de la primera classe. Aquesta nena que portes dins sortirà ballarina! Basi i Deisy», van escriure comentant una fotografia de Georgina durant la classe.

 

D'altra banda, segons recull 'Informalia', la seva cunyada tampoc es va quedar enrere: Katia Aveiro va publicar, també a través d'Instagram, un comentari en una fotografia d'ella al costat dels bessons de Cristiano que aviat vindria «una princeseta més», deixant més que clar que aviat tindrà una nova neboda. En els dos casos, aquests innocents comentaris van ser esborrats poc després, evidenciant encara més el que ha estat una ficada de pota en tota regla. Així, la veritat és que en qüestió de dos mesos podrem confirmar per fi el que sembla haver-se convertit en un secret de domini públic.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris