Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

MIRACLE

Salva la vida per segons en una gran esllavissada a la carretera C-242

El programa 'Polònia' versiona el vídeo 'Help Catalonia' d'Òmnium Cultural

A la parodia, la vicepresidenta Sáenz de Santamaría demana a la UE que s'oblidi del conflicte entre Catalunya i Espanya

 

El programa de sàtira política 'Polònia' de TV3, ha fet una nova versió del vídeo 'Help Catalonia', publicat per Òmnium Cultural amb motiu de la «repressió» que es pateix a Catalunya. En l'emissió de l'últim programa, es va donar la volta a la truita i van ficar a un doble de la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaria, al capdavant de la pantalla per fer girar la història. En el vídeo, titulat 'Forget Catalonia', la vicepresidenta fa una petició a la Unió Europea, demanant que es miri cap a un altre costat i que la gestió de la problemàtica entre Catalunya i Espanya quedi en mans del govern espanyol. A més, menciona que ella mateixa es confrontaria amb els independentistes.

En l'aparició de Soraya, s'arriba a titllar de «desagraïts i violents» als catalans, a qui opten per dir «catalufos». També fan referència a les càrregues policials, en mencionar que la població catalana «ataca a la policia espanyola llançant persones grans». Per acabar, la vicepresidenta demana que la UE miri cap a un altre costat «quan s'escoltin patacades i que hi ha presos polítics». D'altra banda, al·ludeixen a l'escassa preocupació que mostra el govern espanyol cap als refugiats. Pel que fa al vídeo real, va ser publicat per Òmnium Cultural fa uns dies, i ja acumula més d'1,5 milions de visualitzacions. Està protagonitzat per una noia que demana ajuda a la resta del món, i mediació internacional a raó del conflicte social i polític.

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris